Engagerad Förskollärare sökes

Skogsgläntan är ett anrikt Montessori-inspirerat föräldrakooperativ på Hammarö. Vi finns i ljusa, harmoniska och pedagogiskt anpassade lokaler med en stor och fin utemiljö där barnen tryggt kan leka och röra sig fritt. Läget är underbart med skog och hästhagar som närmsta grannar, något vi ofta utnyttjar. Personalen lagar maten på förskolan, där all frukt och grönt är ekologiskt. Förskolan består av 20-talet barn i åldrarna 1-6 år fördelat på en den lilla och stora gruppen. Alla pedagoger arbetar i båda grupperna. Då Skogsgläntan är ett kooperativ deltar föräldrarna aktivt i förskolans verksamhet. Vi har i och med detta en stark gemenskap och en förskola där alla känner alla.

För att fortsätta utveckla vår verksamhet söker vi nu en förskollärare.

Vi erbjuder:
-En tillsvidare anställning med 100% anställningsgrad.
-En arbetsplats med hög personaltäthet. Vi har en barngrupp som är begränsad till ca 20 barn och en personalstyrka på 5 personer, så finns det goda möjligheter att låta varje enskilt barn utvecklas utifrån sina specifika förutsättningar och erfarenheter.
-Bra lönevillkor samt ytterligare personalförmåner som friskvårdsbidrag och möjligheter till prioriterad sjukvård.
-Förmånen att arbeta i en stimulerande miljö med en sammansvetsad och erfaren personalgrupp som gör att ni tillsammans kan utveckla både din individuella och förskolans pedagogik och kunskap.
-Få stor möjlighet att utveckla dig själv och verksamheten genom kreativa idéer om hur vi kan förbättra vår verksamhet och pedagogik ytterligare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller är nära att avsluta dina studier till förskolelärare. Du ska vara väl förtrogen med Läroplanen Lpfö 98/10. Som person är du är ödmjuk, kreativ, pålitlig och sätter alltid barnets bästa i centrum. Du tar ansvar både för ditt eget arbete och för samarbete inom arbetsgruppen. Du kommer också tillsammans med resten av pedagogerna utifrån aktuella styrdokument planera, genomföra, dokumentera och utvärdera förskolans verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till annacarolinewestin@gmail.com. Vid eventuella frågor kontakta Personalansvarig Anna Westin på 0702 - 17 82 45 eller vår förskolechef Cecilia Hedlund på 054-52 16 49. Endast ansökan med personligt brev och CV kommer att behandlas.


 

Print

Please login or register to post comments.